Van oud naar nieuw!

Verandering..

...is dat niet iets geweldigs. Is dat niet fantastisch? Is dat niet prachtig? Maar tegelijkertijd ook weer beangstigend, spannend en nieuw.

Toen "Grieks in Twente" in 2007 opgericht werd, heb ik zelf een website gebouwd. Wat heeft mij dat veel moeite gekost... slapeloze nachten, veel te veel muisklik's, veel gezucht, veel aah's, ooh's, en litter's koffie. Ik hoorde 's ochtends de vogeltjes fluiten die mij aangaven dat ik misschien toch even naar bed moest gaan.... en toch was ik blij dat de website van Grieks in Twente in de lucht was. Ik was onmeunig trots!

De tijd vliegt voorbij, alles verandert, je omgeving en alles om ons heen is constant in beweging.

Zo is het ook tijd om de website van "Grieks in Twente" te veranderen, een nieuwe look te geven, in een nieuw jasje te stoppen.

Het was een spannende tijd, een concept bedenken, kleuren, foto's het "hoe & wat" moest besproken worden! Maar gelukkig heb ik iemand die er verstand van heeft, die weet hoe het moet en die feeling heeft wat "Grieks in Twente" is en waar "Grieks in Twente" voor staat.

Jordisign© bedankt voor je hulp, je inzet en je professionaliteit. Het is niet alleen mooi, het is gewoon perfect !!!