Nieuws

Griek zijn!

Voor Grieken in Griekenland zijn veel dingen vanzelfsprekend. Maar deze prachtige video uit Amerika laat zien wat het betekent om Griek te zijn buiten Grie... Lees verder »

PhotoVisuals

Grieks in Twente adviseert voor Portret, Business, Baby & Kinder Fotografie PhotoVisuals by Katerina Joostens. Ik mocht met PhotoVisuals samen wer... Lees verder »

Laatste ontmoeting met de ULTRAlopers

Vanavond heb ik erg leuk bezoek gehad van de twee ULTRAlopers die deel gaan nemen aan de Spartathlon 2013 en die mede door "Grieks in Twente" worden gespon... Lees verder »

Taal- & Cultuurweken in Thessaloniki

Het programma van de Taal- & Cultuurweken in Thessaloniki staat nu online. Download het programma en het weekoverzicht en laat je betoveren door de Gri... Lees verder »

Spartathlon 2013

Grieks in Twente sponsort met trots twee ULTRAlopers tijdens de Spartathlon 2013, een uniek Grieks sportevenement. Jan-Albert Lantink & Arie Fröberg.&... Lees verder »

Grieks in Twente & IDIOMAS ASSiMiL taalcursussen!

Grieks in Twente partner van IDIOMAS ASSiMiL taalcursussen! De ASSiMiL-methode is gebaseerd op het principe vanintuïtieve assimilatie. Je zult ee... Lees verder »

Grieks in Twente QR-code

Heb je een QR-scanner en ben je benieuwd wat achter deze Grieks in Twente QR-code zit? Scan voor meer informatie!... Lees verder »

Spoorlijn van Thessaloniki naar Alexandroupolis

In Rail Away van de EO (Evangelische omroep) wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is... Lees verder »