Nieuws

Grieks - Duitse verhalenbundel

Ontzettend trots op Irma, een cursiste van Grieks in Twente Vanaf 14 april is het Duitstalige boek «Einladung in die Ägäis» met een ... Lees verder »

Enschede Marathon

Onmeunig trots! Ook dit jaar wordt een marathon loper gesponsord door "Grieks in Twente". Een speciaal iemand: Marcel van der Molen (47) uit Enschede die ... Lees verder »

Grieks in Twente gaat naar Duitsland

Super blij! Het is zover: "Grieks in Twente" begint vanaf zaterdag 26 april met de interculturele training en coaching aan een groep studenten in Müns... Lees verder »

Ambassadeur van Grieks in Twente

SemEen super gezellige en geslaagde "Grieks in Twente" kookworkshop gegeven met twee super enthousiaste lieve mensen. Charlotte & haar neefje Sem!!! En... Lees verder »

Magical Greece !

Over een paar maanden is het weer zover en kunnen we genieten van het prachtige mooie Griekenland! Proef nu al de sfeer met deze video over de Griekse gast... Lees verder »

5 jaar Grieks in Twente

Kalimera! Het is zover! 5 jaar Grieks in Twente!! Wat gaat de tijd toch snel voorbij! Ik kijk met trots en blijheid terug naar super actieve en leuke Taa... Lees verder »

Hele fijne kerstdagen en een gelukkig gezond 2014!

Grieks in Twente kijkt terug op een mooi, succesvol, leuk en leerzaam jaar. Een prachtig jaar met leuke activiteiten zoals de super mooie taal & cultuu... Lees verder »

Pasklaar

Op 26 februari jl. heeft Grieks in Twente geholpen met het ontwikkelen van een Pasklaar activiteiten kaart met thema: Griekenland!De "Rondreis door Grieken... Lees verder »