Nieuws

Interculturele training in Münster

Wat was het een fantastisch afwisselend Grieks in Twente weekend. Allereerst zaterdag 26 april de Interculturele Training & Coaching in Münster. ... Lees verder »

Grieks in Twente kookworkshop actie

DOE MEE EN WIN EEN GRIEKS IN TWENTE KOOKWORKSHOP Komende zondag, 27 april 2014 loopt Marcel van der Molen uit Santorini in een GRIEKSINTWENTE.NL shirt mee... Lees verder »

TV Enschede FM

Vandaag was op TV Enschede FM (17:15 uur) een bijzondere interview over Grieks in Twente en Marcel uit Santorini! Interview gemist? Beluister hier het inte... Lees verder »

De Enschedese Griek en de Griekse Enschedeër

23 april 2014 in de Huis aan Huis, Enschede. Het verhaal van de Enschedese Griek en de Griekse Enschedeër. http://www.deweekkrant.nl/artikel/2014/apr... Lees verder »

Nog bijna een weekje..

Nog een weekje tot de 27ste april. De Enschede Marathon. Als een Griekse (Bayerische) Twent voel ik mij verbonden met de Enschede Marathon en ik ben trots... Lees verder »

Fijne Pasen

Namens Grieks in Twente iedereen hele fijne Pasen gewenst! Χριστός Ανέστη & Χρ&... Lees verder »

Chillbox

Het aftellen is begonnen… ik heb net een super mooie foto ontvangen van Marcel uit Santorini… nog een paar dagen wachten en dan is hij klaar... Lees verder »

Grieks in Twente running shirt

Blij! Wat is het NB (New Balance) running shirt mooi geworden.. en de kleuren zijn helemaal passend. Blauw en wit van Griekenland en toch nog een beetje o... Lees verder »