Nieuws

Heilige Berg - Mount Athos.

De berg Athos (Grieks: Όρος Άθως, Oros Athos) met een hoogte van 2033 meter ligt op het gelijknamige schier... Lees verder »

De nieuwe - oude promenade van Thessaloniki by Night!

De nieuwe Boulevard van Thessaloniki is een van de mooiste nieuwe openbare ruimten van Griekenland en meteen ook een top plek om te flaneren en te genieten... Lees verder »

Zomer 2014

„Grieks in Twente” gaat op vakantie!  De Nieuwgriekse taallessen van "Grieks in Twente" & de Volksuniversiteit Enschede voor begi... Lees verder »

Alles over Griekenland!

**** Grieks in Twente is nu officieel partner van BOL.COM****  Kalimera! Geweldig nieuws: Alles over Griekenland van bol.com vind je nu op www.gr... Lees verder »

Griekse sfeer!

Gisteren was het zover. Griekse sfeer "Op de Brouwerij".  De winnares van de Grieks in Twente foto actie, Gea Kooi, heeft deelgenomen aan de gewo... Lees verder »

Einladung in die Ägäis

Met trots heeft Irma mij het boek «Einladung in die Ägäis» overhandigd. En oh wat is het een prachtig boek! «Einladung in die... Lees verder »

En de winnaar is...

Kalimera! Bij elk begin van de maand wensen wij in Griekenland een Καλό μήνα = Kaló Mína wat letterl... Lees verder »

Enschede Marathon 2014

Grieks in Twente weekend deel 2: en dan was de Enschede Marathon 2014… wat was het een super reuze dag (maar vooral nat…) De sponsoractie van... Lees verder »