Nieuws

Taal- & Cultuurvakantie April 2015

Voorpret is altijd zooo leuk! De eerste "Grieks in Twente" brainstorm sessie in een gezellig café was heel vruchtbaar.... Het programma voor de taal- &am... Lees verder »

Onderweg in Duitsland, België en Griekenland!

Grieks in Twente is dit voorjaar actief in Duitsland, Griekenland en voor het eerst in België!  In Duitsland zal dit jaar voor de derde keer... Lees verder »

Nieuwjaarsdag in Thessaloniki

Op nieuwjaarsdag wordt in Griekenland traditioneel de Vasilopita (nieuwjaarsgebak) gesneden. In de Vasilopita is altijd een munt verstopt; in Thessaloniki ... Lees verder »

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015

Het Griekse traditionele kerstsymbool, een verlicht bootje gevuld met liefde en hoop, is voor ons allemaal onderweg naar het nieuwe jaar. Grieks in Tw... Lees verder »

Χρόνια Πολλά!

Kalispera uit het mooie Thessaloniki. Van harte wens ik jullie een hele gezellige kerstavond en fijne kerstdagen toe.  Geniet met je familie en v... Lees verder »

Griekse sfeer op de Brouwerij!

Wat was het weer gezellig... een leuke en gezellige Grieks in Twente kookworkshop voor twee super leuke vrouwen die al 38 jaar vriendinnen zijn... Zo bijzo... Lees verder »

Frankfurter Buchmesse 2014

Grieks in Twente was afgelopen weekend op bezoek bij de Frankfurter Buchmesse 2014!  Leuke Self Publishing workshops bezocht, interessante lezing... Lees verder »

Een leuke surprise bij Boekhandel Broekhuis in Enschede.

Een Griekse surprise bij Boekhandel Broekhuis in Enschede.  Ik kreeg een super leuke tip dat er 2e hands Griekse boeken te koop zijn bij Boekhand... Lees verder »