Nieuws

Tussen droom en daad

Tijdens de maand van de geschiedenis geeft Grieks in Twente een lezing over: Bomen die nooit wortels hebben geschoten Levensverhalen van Griekse gastarbeid... Lees verder »

SOS-Kinderdorpen

Sinds ik in 2009 Grieks in Twente heb opgericht voel ik mij onmeunig verbonden met de Enschede Marathon. Als trotse Griekse-Enschedeër sponsor ik dive... Lees verder »

Maand van de Geschiedenis

Maand van de Geschiedenis. Oktober 2015 is de Maand van de Geschiedenis. Dit jaar met het thema "Tussen Droom & Daad" en Grieks in Twente doet mee met ... Lees verder »

CZ in Enschede

En dat was het: de culturele zondag in Enschede!  Wat was het een super geweldige leuke bijzondere middag in een bruisend Enschede, enthousiast p... Lees verder »

Workshop: collage maken

Grieks in Twente tijdens de Culturele zondag in Enschede op 30 augustus met een workshop: collage maken  Knip, scheur en plak en breng Griek... Lees verder »

Cultuurweek in Athene

Kalimera!  De Grieks in Twente cultuurvakantie in Athene is voorbij en we zijn weer terug in Nederland! Met twee geweldig mooie mensen, Fabiola &... Lees verder »

Taallessen voorjaar 2015

Kalimera, kaló mína & kalí ewdomáda.  (Goedemorgen, een goede maand en een goede week gewenst) De "Grieks in... Lees verder »

Kreta 2015

Kalispera! En dat was het dan... de Grieks in Twente taal- & cultuurvakantie op Kreta is ten einde. Het was een super super leuke week, wat hebben... Lees verder »