Nieuws

Van oud naar nieuw!

Verandering.. ...is dat niet iets geweldigs. Is dat niet fantastisch? Is dat niet prachtig? Maar tegelijkertijd ook weer beangstigend, spannend en nieuw. ... Lees verder »

Grieks in Twente 2011

De Grieks in Twente jaar 2011 is met succes afgerond. Gezellige kleine kookworkshops, Nieuwgriekse taallessen voor beginners, gevorderden en conversatie gr... Lees verder »

KNORR Reclame

Vanaf maart 2011 op TV te zien: de nieuwe tv commercial van Knorr, wereldgerechten. Laat je verassen wat de boer Wibbe en zijn buurman iets Grieks gaan doe... Lees verder »

Presentatie levensverhaal in Delden

Presentatie in Delden, 3 februari 2012 voor "De vrienden van Griekenland" met thema: "Τα δέντρα πο ... Lees verder »

Griekse kookworkshops in Losser en Overdinkel

LOSSER - Stichting Cluster houdt regelmatig creatieve en culinaire workshops in haar accommodaties. De aankondiging dat er op 27 oktober 2009 van 19.00 tot... Lees verder »

Enschede Marathon op 17 april 2011

Grieks in Twente sponsort een runner bij de Enschede Marathon op zondag 17 april 2011. Peter Nijland start rond 14:00 h voor de halve Marathon met over zij... Lees verder »

Grieks in Twente 2010

De Nieuwgrieke taallessen voor beginners, gevorderden en conversatie groepen waren in het jaar een succes. Nieuwe cursussen voor 2011 gaan van start incl. ... Lees verder »

LIBELLE zomerkeuken - kookworkshops

In week 30 van 2010 verscheen in de Libelle een groot artikel over de zomerkeuken. Daarin stonden vier mediterrane landen centraal, waaronder Griekenland. ... Lees verder »