Nieuws

De schatkisten van Noord Griekenland

In de TC Tubantia van 23/03 jl. stond een mooi artikel over "De schatkisten van Noord Griekenland" geschreven door Willemijn Bos. Een heel mooi reisverhaal... Lees verder »

Grieks in Twente & Pasklaar

 Pasklaar is er voor iedereen die werkzaam is binnen de activiteitensector. Wanneer het organiseren en begeleiden van passende activiteiten voor cli&e... Lees verder »

Thessaloniki Virtual Tour

De eerste Taal & Cultuurweek in Thessaloniki is al volgeboekt! Binnenkort volgen de nieuwe data en het complete programma op deze site. Ben je ben... Lees verder »

Nieuwgrieks voor beginners voorjaar 2013

Wil je graag de Griekse letters kunnen herkennen, lezen, schrijven en eenvoudige gesprekken in het Nieuwgrieks kunnen voeren?Grieks in Twente organiseert i... Lees verder »

Fijne feestdagen!

Grieks in Twente kijkt terug op een mooi, succesvol, leuk en leerzaam jaar. Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en inzet. Op naar een spannend en spe... Lees verder »

Grieks in Twente & PhotoVisuals

Fotoshoot PhotoVisuals by Katerina JoostensWat was het een gezellige avond. Cursisten van Grieks in Twente zijn vanavond verrast met een fotoshoot van ... Lees verder »

Grieks in Twente steunt Serious Request

VUE-Night for 3FM Serious Request op 12.12.12Een super geweldige avond gehad tijdens de "VUE-Night for 3FM Serious Request" op 12.12.12 in Prismare, het ha... Lees verder »

100 jaar Thessaloniki

26 Oktober 1912 - 26 Oktober 2012 Precies 100 jaar geleden op 26 oktober 1912 werd Thessaloniki door het Griekse leger bevrijd.  26 oktober ... Lees verder »