Nieuws

Expositie: Jorgos Even - Café Het Bolwerk

De Enschedese Beierse Griek Jorgos Even exposeert tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK), van 2 t/m 10 juni zijn collages in Café Het Bolwerk aan de St... Lees verder »

Universität Vechta

In Duitsland zal Grieks in Twente dit jaar voor de vierde keer voor verschillende Psychologie studenten de interculturele training en coaching verzorgen. N... Lees verder »

Wat gaat de tijd snel voorbij!

Wat gaat de tijd snel voorbij! Grieks in Twente kijkt terug op een mooi, succesvol, leuk en leerzaam jaar. Een prachtig jaar met leuke activiteiten: zoals ... Lees verder »

Vakanties 2016

Reisvoorpret is altijd zoooo onmeuning leuk! Tijdens de culturele zondag op 30 augustus heb ik fantastische mensen ontmoet die interesse getoond hebbe... Lees verder »

Collage Culturele Zondag zomer 2016

Tijdens de culturele zondag in Enschede met als thema: zomergroeten, hebben de bezoekers van de Grieks in Twente stand meegeholpen aan het maken van een co... Lees verder »

Interculturele training in Münster

Kalispera & omdat er een nieuwe maand is: Vandaag tijdens een interculturele training, mocht Grieks in Twente een presentatie verzorgen in de sociaal-p... Lees verder »

Athene reünie 2015

4 maanden later: de Athene reünie 2015 Samen met Fabiola & Natascha hebben we nog heerlijk nagenoten van onze cultuurreis in Athene van afgelop... Lees verder »

Presentatie

Gisterenavond was het eindelijk zo ver: de lezing/presentatie in Prismare over: “Bomen die nooit wortels hebben geschoten”.  Dit in h... Lees verder »