Grieks in Twente 2011

De Grieks in Twente jaar 2011 is met succes afgerond. Gezellige kleine kookworkshops, Nieuwgriekse taallessen voor beginners, gevorderden en conversatie groepen.

Ook is Grieks in Twente in juni 2011 van Losser naar Enschede verhuisd in een prachtige mooie nieuwe locatie in Roombeek "op de Brouwerij" met meer plaats voor de taallessen & kookworkshops.

Het hoogtepunt van Grieks in Twente was de Taal & cultuurweek op een Grieks eiland in mei 2011. Hier een paar indrukken en recensies van deelnemers:

De taal- & cultuurweek was een week met liefdevolle verzorging van Jorgos en de externe partijen. De accommodatie ruim en netjes, het eten lekker en de lessen op het terras en in de bieb gaven een extra stimulans. De praktijklessen waren vooral leuk, het bezoek aan de weefster en het uitje naar het vaste land inspirerend. Kortom zeer geslaagd (met diploma).

Marie-jozé
Ok zonner sproakles wast onwies moooooi.

Jos
-Het duurde weken eer we waren afgekickt van deze geweldige week! -Zelden zoveel mooie momenten van ontroering meegemaakt tijdens een vakantie!

Eric & Fons
Een bijzonder leerzame en leuke manier om Grieks te leren in Griekenland......het was een geweldige fijne tijd !! Filakia.

Anne & Dick
Het nieuwe Grieks in Twente jaar mag beginnen!